Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Monday, February 4, 2013

kad yang power giler..


Sepanjang saya mengandalikan Takaful ni, paling lama klien saya masuk wad adalah selama 7 hari 6 malam. Blood infection. Tapi klien saya ni ada medikel kad kompeni yang sangat power, jadi dia tak guna pun kad Takaful, semua kompeni yang cover. Syukur sekarang dia dah sembuh. Namun begitu, disebabkan kad takaful ada bagi elaun hospital, maka maka klien saya ini dapat juga RM1200 cash dari Takaful (elaun spital rm200/nite).
Sekurang kurangnya ada juga manfaat Takaful dalam membendung kepoweran medikel kad kompeni. 
Nampak?

No comments: