Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Sunday, February 3, 2013

Iklan tau fu fah dari PETRONAS...

SALAM,

bab iklan miklan nie .. tiap kali raya tak kira lah raya apa sekali pun.. kalau citer iklan petronas mesti sedey... sikit sikit sedey.. sikit sikit sedey... touching lah kekonon nyer... so.. jomlah kiter layan iklan nie.. sempene GONG XI FAT CHAI... layanzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (macam gaya fafau)


Ringkas bertajuk Tau Fu Fah — ianya menceritakan perjalanan hidup seorang penjual tau fu fah yang jatuh cinta dalam suasana penuh romantik dan melalui kesukaran hidup mereka bersama.

Mesej dalam iklan Petronas kali ini sangat jelas dengan ungkapan di’akhir video berbunyi “Look back on a great life. Look forward to an even greater one.” — mengajar kita erti jangan berputus asa.

Ingat lagi akan iklan Deepavali tahun lalu, Petronas kembali lebih baik untuk Tahun Baru Cina kali ini. Video di’atas, enjoice!


Ps:// cantik pulak amoi nie... aku normal hokkeehhhhhhhhhhhhhhhh

No comments: