Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

CPMBKreaders

Sunday, August 5, 2018

"Baru saya tahu kepentingan insurance"



Kesedaran anak muda. Mmg bagus. Mula2 tak nak ambik, mak ayah paksa ambik.Kenapa?

Sebab mak ayah tahu, kalau masok spital bil bukan murah dan belum tentu mampu bayar, so...jgn menyusahkan mak bapak la senang cite, ayat mudah paham nye kan.

Statement adik ni, perempuan suka shopping, bil hospital tak boleh bayar. Bukan saya kata, dia kata. Dan bkn pompuan je lelaki pn sama.Ade betulnye tu...jgn gaya je mantop masuk spital pon kene mantop juga. Masuk hospital swasta..baru mantop kene dgn gaya.

#Takaful
#hibah
#Takafuluntukwanita
#Takafulcoverbayis14minggusejakdalamkandunganibu
#cpmbk
#celiktakaful

No comments: