Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Wednesday, August 28, 2013

Tips dari sayang (N.3)

Lain betul layanan corporat company punya medikel dengan aku punya Takaful medikel ni.

Takaful yang aku amik untuk anak bini aku ni, kalau aku mati hari ni, esoknya terus Takaful batalkan bayaran bulanan. 

Kau nampak tak?

Batalkan bayaran bulanan untuk seluruh ahli keluarga tau, bukannya batalkan benefit macam kompeni kau buat tu. 

Faham tak? Power ke tak power ni?

mardiyah79@gmail.com

No comments: