Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Monday, August 19, 2013

Dr pun dah pandai naik harga 30% untuk consultation fees


sO... Apa tindakan uols?

A )  Pegi klinik 1malaysia.. Consultation fee RM1 je.. 

B) Boikot jumpa doktor.. Beli ubat sendiri kat farmasi..

C) Apa ada hal.. Aku ada medical card/panel hospital company cover..

ps:// nasib baik ader medical card.. Alhamdulillah... Masa membayar jer macam neraka.. biler sakit dah macam syurga pasal medical card tolong bayarkan

mardiyah79@gmail.com

No comments: