Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Thursday, September 4, 2014

Edisi kongsi marah2 sayang: secretary tak puas hati dgn insurans

Just nak share dapat call dari cik secretary ptg tadi:

terima call dari miss secretary tanyakan pasal aduan Takaful. Boss dier tak dapat nak claim katarak mata kerna sebelum masuk Takaful dah pernah buat katarak mata sebelah kiri. Yg ejen laks tak pi declara pasal operation tuh walaupun dah diingatkan oleh boss secretary tue. Tup tup... tak dapat claim.. claim kena reject. Kan tak puas ati... hmmmmmmmmm

So sesaper ader nak mengadu pasal Takaful saya bagi no telepon. Ok.... Jangan mengorat sudah. Yg mengangkat pun dah bertitle puan. 

Biro Pengantaraan Kewangan
Tingkat 25, Dataran Kewangan Darul Takaful
No. 4, Jalan Sultan Sulaiman
50000 Kuala Lumpur
Tel: 03- 2272 2811
Faks: 03- 2274 5752

So ejen diluar sana n diri saya jugak... jangan memain dengan api K. Kalu customer pernah sakit walaupun sakit demam kucing sekali pun, kena declare. Kita nie macam artis, kalu buat kontoversi... kan org akan mencik....

No comments: