Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Tuesday, June 4, 2013

Nasihat pada yg x ader medikal kad

Yang dah ada independent medikel kad, soild individu atau solid satu keluarga, mohon bertenang dulu.
Yang ada company medikel kad, ditambah power lagi dengan independent medical, juga aku sarankan bertenang dulu, jangan cepat sangat rasa dah setel sebab ada lagi benda power kau orang belum jumpa.
Meh sini dekat sikit aku nak cerita power dia macam mana...meh sini.

Ahhhhhhh yang apa benda pun tak ada, aku cuma boleh kirimkan sekeping doa supaya kalian terpelihara dan tidak sombong dengan NikmatNya.



PS:// dedicate to my potential client dengan ucapan " ur silence killing me" huhuhuhu

No comments: