Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Sunday, May 26, 2013

Terima Kasih PROTON!!!!! Menuju ke satu appointment

Salam uols...

Mesti korang pelik apsal aku cakap terima kasih Proton. Aku nak ucapkan beribu terima kasih pada signboard proton yg guide aku ke rumah client aku kat subang USJ. Kawasan yg agak scary bagi aku. Scary bukan pasal nampak hantu tapi scary pasal makan langsat banyak sangat. Bayangkan ambik DUKE, lepas tue ambik pinggiran kewajipan pi straight ntah mana signboard USJ yg aku nak pi nie... tgk tgk sudah tewas di tepi jalan. Ader construction lakssss..... Nangis aku weeeiiiii. Nasib baik aku isi minyak penuh. Kalu tak aku nangis.... dah kawasan tue kawasan yg banyak jammed nenas .. jammed strawberry.. huhuhuhu.. panaz jap babe. Aku pi straight jer dan terlepas kat ioi malls. Huuuuu angin aku.. tapi nasib baik aku boleh exit kat KESAS.. bolehlah aku turn balik. Bayangkan aku turun umah kol 5 ptg. Sesat punyer pasal aku sampai umah client kol 9 mlm.. huhuhuhu.. Nasib baik tuan umah baik. Siap buat Kopi O dan kuih kat aku... ooo lupa laks nak citer..sajer nak menambah perisa .. sebelum aku masuk kawasan umah client aku.. aku sempat gaduh dgn pok guard... huhuhu.. memang Hari Jumaat yg lepas memang menguji kesabaran minda dan jiwa raga ini. Ok.. sekali lagi Thanks Proton signboard. Tak der ko.. aku masih sesat tak tahu nak balik ke pangkal jalan. Haahhaahahahahah.. 

Oooo yesssss.. (Alhamdulillah) dapat closed 2 kes.

No comments: