Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Tuesday, September 20, 2016

❗️Untunglah Insurance "Company Cover"❗️

🎈UMUR 25:
Insurance i "Company Cover"
Tak perlulah cari yg personal

🎈UMUR 28:
diagnosed with cyst cost RM8,000
Insurance i "Company Cover"
Nasib baik ada company cover

🎈UMUR 34:
accident 3 bulan tak boleh bekerja kos rawatan hospital almost RM60,000
Insurance i "Company Cover"
Fuhhh nasib baik

🎈UMUR 48:
mata kabur-kabur, doctor cakap border line kencing manis.
Insurance i "Company Cover"
Alamak, kene carik insurance personal ni, nti klau berhenti kerje pencen saper nak tanggung. Call lah agent memana.
"Maaf encik, mengikut record dan medical history encik, company insurance terpaksa menolak permohonan insurance Encik"

🎈UMUR 55:
pencen Insurance i "Company dah TAK Cover"
Akhirnya penat-penat kumpul duit KWSP, kene larikan banyak untuk kos medikal. Tak ke sia-sia namanya tu??? Ini bukan cerita yang dibuat-buat tau, perkara ini berlaku kebanyakan rakyat Malaysia yang rata-rata mempunyai pelan kewangan yang lemah.

Company provide insurance memang untung...Tapi, lagi beruntung kalau amik takaful time muda 😌
Harga MURAH Coverage TINGGI👍

Dah pencen baru nak amik, belum tentu layak dan harga pun jadi mahal..

So, nak yang mana?

Jom jumpa kita discuss plan terbaik utk awak and coffee on me ☺️

FREE QUOTATION

mbk
perunding takaful
0192853910



No comments: