Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Thursday, August 7, 2014

Riang ria remaja pun boleh bertakaful (jangan biarkan merempit menguasai jiwa anda)

Khas utk Golongan Student!!
student juga wajar memiliki takaful. Banyak kes kes kemalangan dan sakit kritikal turut menimpa student, dari sekolah rendah sampai ke universiti. Tidak perlu menunggu waktu bekerja baru nak ambil pelan takaful. Lindungi diri SEBERAPA segera yg mungkin sama ada biaya sendiri atau minta ibu bapa sponsor. Ingat, ia sgt penting. Berikut saya propose paket RM100/sebulan SAHAJA utk anda. Fikirkan ini dgn SERIUS. Hubungi mbk ye.


ps:// Sekarang nie kan dah ader duit PTPTN, Biasiswa lah.. dari membeli HP yg canggih manggih.. better bertakaful.. Takaful pun canggih manggih jugak tauuuuu.... Siap boleh bayarkan kos rawatan lagi.. 

No comments: