Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Wednesday, January 29, 2014

infor sakit hati: Jangan beli Takaful bukannyer POWER sangat!!!!


JANGAN join Takaful sebab nanti bila korang sakit, korang x dapat masuk spital gomen. Korang dapat masuk spital swasta. Jahat x Takaful nie?

JANGAN join Takaful sebab nanti korang masuk wad swasta dalam bilik sorang-sorang. Makan first class. Masuk spital gomen dapat wad satu bilik 10-20 katil. Secara berjemaah giteew.. Anak bini x yah datang pun x pe, ramai dah org boleh temankan.

JANGAN join Takaful sebab korang kan tengah sihat walafiat. Masa sihat macam nie lah kita enjoy habis-habis. Makan biar sedap, tido biar mewah, pakai biar cantik. Tak cukup duit, apply kredit kad, buat personnal loan. Biar papa asal bergaya. Yang penting kita enjoyyyyyy!!! (Tiru gaya Nora Danish)

JANGAN join Takaful sebab nanti anak-anak korang dah masuk universiti, tak payah kuar duit. Kalu nak guna duit? PTPTN kan ado!

Sekian, aku copy paste dari whats app. Kawan antar. Ntah saperlah yg tulis nie. Terukkan!!!!

No comments: