Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Friday, June 22, 2012

Jumaat - 2 Sya'ban

huhuhuhu.. hari nie patut training produk Prudential pasal Insurans wanita , Pru Lady, Pruessential mother dan Takaful Puteri kat Subang Taipan.. Hohoho kerana sibuk ngan keje kat opis (walaupun tak sesibuk mana) macam kena buat pulak. Tak sedap hati laks tinggal. Time nak pi training jer jadi macam nie. hmmm berkorban apa sajer laks jawabnyer... Sah sah pihak prudential dah tolak RM50 duit training dari Komisen. Tak perlah. berkorban jap. Insya-Allah ader ganjaran nyer. Bulan depan dah set up pi Training lain. Harap2 tak der gangguan lagi. huhuhuhuhuhu ....

Nie dak hari ke 2 bulan Sya'ban. 28 hari lagi nak Ramadhan... Tak sabar rasernyer menanti bulan yang penuh berkat dan shafaat. Diharap bulan Sya'ban nie memberi kebaikan yang banyak sekali. Amin



pada hari nie dan bulan ini.. adalah hari jadi adik ku fawaz.. selamat hari jadi bapak....................

No comments: