Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Takafulovers

Wednesday, June 6, 2012

Breaking new: Kes Culik Lagi..!!!! Hati2 kaum hawa

Terbaca dalam forum cari dalam kategori Isu semasa....


CULIK: 5 Pompuan Diangkut Secara Borong Dlm Van


BUTTERWORTH 6 Jun : “Hati saya berdebar apabila terdengar perbualan tiga penculik itu yang mahu menjual kami berlima.” Itu kata wanita berusia 28 tahun yang berjaya melarikan diri selepas diculik lima jam di ibu negara, kelmarin. 

  Mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Najwa mendakwa diculik di kawasan rumah sewanya di Wangsa Maju jam 3 petang, namun berjaya melarikan diri ketika van membawanya berhenti di sebuah stesen minyak berhampiran Simpang Pulai, Perak.

Najwa masih trauma semasa menceritakan kejadian dia diculik.

 Najwa yang juga kakitangan sebuah bank di Kuala Lumpur berkata, sebaik dipaksa masuk dalam sebuah van oleh tiga lelaki yang menculiknya, dia mendapati ada empat lagi wanita yang juga mangsa culik dalam van berkenaan.   

  “Ketika itu, saya hanya teringatkan keluarga dan bertambah sedih apabila mendengar tangisan empat lagi wanita dalam van itu,” katanya ketika ditemui di rumah bapa saudaranya di sini, malam tadi.

   Menceritakan kejadian itu, Najwa berkata, dia mengambil cuti sakit dan keluar rumah untuk membeli nasi di gerai berhampiran rumah sewanya.

update dari cari forum:
tadi dgr MHI kata semua pompuan tuh dapat lolos manakala najwa tidak dapat mengecam no pendaftaran  dan warna van tersebut.

1 comment:

akok is a person not a kuih said...

Ada dalam harian metro 06.06.2012

http://www.hmetro.com.my/articles/2012060605433620120606054336/Article