Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Wednesday, July 27, 2016

Kalau anda berkira untuk mencarum Takaful....

Kalau anda berkira untuk mencarum Takaful, orang lain pun akan berkira dengan anda nanti

Syarikat Takaful akan berkira nak luluskan permohonan anda sebab dah sakit

Bank akan berkira nak luluskan loan anda sebab anda dah tak bekerja

Kawan sepejabat akan berkira nak bantu anda sebab gaji dia pun tak cukup

Orang lain akan berkira nak beri sumbangan sebab mereka hanya mampu bersimpati, like dan share rayuan anda je

Yang stressnya, muka ejen Takaful yang anda pandang macam peminta sedekah sebelum nilah, kerap terbayang pulak hari hari

Oleh itu, JANGAN BERKIRA NAK CARUM TAKAFUL.

Orang nak kasi duit bila anda susah nanti

Itupun anda tak mahu???

kredit: Azha Syazri Azizan.

mbk
perunding takaful
0192853910

No comments: