Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Monday, December 8, 2014

FREE WAIVER maksud biler didiagnose salah satu 36 penyakit kritikal atau cacat kekal menyeluruh, maka takaful akan jadi FREE


Takdir Allah datang menguji..client di diagnose Breast Cancer..stage critical..sebab client ambik benefit "FREE WAIVER" so, client layak untuk dapat caruman PERCUMA kerana penyakit kritikal..Segala manfaat pada policy masih boleh digunakan.

Bila dah sakit, mungkin sampai ke tahap tak mampu bekerja untuk tempoh masa yang lama..bila dah sakit masa tu lah anda sgt memerlukan insurans.. Tapi kalau dah terlalu lama x kerja, income kurang atau mungkin tiada.mungkin policy pun x mampu bayar.. Itulah kepentingan benefit "FREE WAIVER"

if parent ada mengambil rider PARENT FREE WAIVER utk anak pula, sama jugak policy akan WAIVE untuk anak disebabkan parent tersebut sudah terkenal penyakit kritikal...

Policy anda bagaimana?



No comments: