Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Thursday, October 10, 2013

Mohon menderma untuk adik Fatin Az-Zahra

Nie just tolong sedara sesama Islam. Sian pulak tengok adik nie. Sesaper nak derma boleh lah lihat details dibawah:-

rezeki kita nak bersedekah hari ini.
10 ringgit seorang.
5 ringgit pun tak apa.

fatin az-zahra,
juga masalah jantung.
memerlukan RM25k.

darab 2500 orang,
dapat.

mari?
ingat juna, kan?
besar inilah dia dahulu.
: (

sekarang ini di wad NICU, hospital sultan abdul halim, sungai petani.

dijemput hubungi bapanya en farouk 019 5694799 kalau2 mau kepastian.
boleh sumbangkan terus ke ibunya: 
RHB 1520 6400 0084 51
Fari'dhah Ismail 

atau alternatifnya:
MAYBANK 1520 68824 371
Nur Atikah Abd Hamid.



ps:// Saya terdetik nak comment mengenai penyakit jantung adik nie. Ader produk konvensional yg menawarkan insurans jika ader sakit jantung sejak dalam perut ibu lagi (Pru My child) click sini http://akupenjualinsurans.blogspot.com/p/pru-my-child-amaran-untuk-ibu.html. Tapi saya dalam dilema kerna produk nie konvensional. Takaful ader infant care (click sini http://akupenjualinsurans.blogspot.com/p/prubsn-smartlink-baru-hadiahkan-untuk.htmltapi tak cover konginental illness. So.. jikaia boleh meringankan si ibu n si ayah.. eloklah ambik pru my child. Medikal kad hanya boleh pakai selepas 120 hari bayi dilahirkan.


No comments: