Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Tuesday, February 4, 2014

tuan belog demam n selsema

Salam Selasa.

Tuan belog sekarang kena attack dengan virus demam n selsema. Sejak Hari Khamis lepas dah kena attack. Ingatkan boleh kebal just makan soluble jer. rupa2nya dah makin menjadi-jadi pulak nie. Tak tahu lagi nak pi jumpa doktor ker tak. 

Jika uols semua pi klinik, jangan harap n mimpi Takaful nak cover nak tolong bayarkan. KECUALI jika uols masuk spital lepas pi klinik n warded lebih dari 6 jam di spital. Haaaa tue baru Takaful akan cover. N uols boleh claim receipt yg pi jumpa doktor. mesti ORIGINAL receipt.

Saya ader citer nak tulis kat belog nie. memandangkan tuan belog demam n selsema, maka mood pun out terus. Doakan saya cepat sembuh dan saya doakan anda semua cepat sembuh.

Odious!!!!!

1 comment:

Cik Misstree said...

As-Salam;

Moga cepat sembuh :)