Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Monday, August 27, 2012

Boleh ker Claim elaun spital untuk ibu2 yg bersalin?

Salam semua,

Amacam raya Ok tak? Raya kiter nie.. masa first raya keta rosal.. 7 perhentian... tau.. sian akak nie.. sampai kg kol 2.30 pagi. Tue dah kira second day rayer dah tue... Lepas tue cirit birit laks.. ish ish ish.. dugaan sungguh... 

Alhamdulillah... lepas jer dugaan tue.. semuanyer smooth jer...

Nie nak citer pasal claim lah kan.. Kos rawatan untuk isteri atau ibu bersalin totally 100% TAK COVER by Insurans.. Sorri.. bukan takat tue jer.. ruper2nyer claim untuk elaun spital pun takleh cover.. pasal dikira satu package ngan kos bersalin.. Memula tue, memang saya tak tahu.. cakap jer kat clinet boleh. Punyer lah malu .. biler dapat tahu tak leh. Tue pun double check ngan manager. Nasib baik client boleh terima tak boleh. Malu lah weiiiii... Len kali call dulu manager.

So.. kepada takafulovers semua.. kos bersalin tak cover by insurans tau...!!!! Bukan takat kos bersalin.. yg sewaktu dengannya (berkaitan) pun TAK doverrrrrrrrrr

akupenjualinsurans: Hanya mampu bagi duit raya kat anak client..... 

2 comments:

Pelita senja said...

Dah memang sakit tu buatan orang.... Mana nak cover.

akok is a person not a kuih said...

heheheehheheheeh :)