Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Wednesday, July 4, 2012

bebelan akok (Akok is not a kuih, but a person) \^-^/





 

Insurans nyawa nie macam insurans keta/motor. kalau berlaku kemalangan boleh claim ngan insurans. kalau kiter nie yg bernafas nie, kalau tak dilindungi ngan insurans, nak claim ngan apa? Kalau nak duit yg ribu raban tue, settle masalah. Kalau yg setakat ader duit ciput jer.. nak minta tolong ngan saper. Takkan nak kena masuk paper kot.. Kiter bukanyer public figure.. so.. beringatlah kekawan semua... walaupun kiter kata kiter tak cukup duit... Itu sebenar nyer expenses kiter dah terlebih. Kan elok kalau kiter plan bebetul expenses kiter tue. Bolehlah sesangat nak beli insurans hayat. insured lah setakat yg kiter mampu. Apa yang penting dalam Insurans hayat nie adalah MEDIKAL KAD. Kos rawatan dah tinggi... kos perubatan pun dah tinggi... maka, beringat-ingatlah...

mardiyah79@gmail.com
019-2853910

No comments: