Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Takafulovers

Friday, April 20, 2012

Tahukah Anda........?

Tahukah Anda?Mengenai Medikal kad 
Prudential? Selain menampung kos rawatan 
kita..................?????????


Medikal kad yang kiter dapat tue (prudential) 
adalah guarantee renewal dan non-cancellable

... apa kemende tue? Guarantee renewal tue .... akan renew medikal kad kiter secara automatik dan menampung kos rawatan untuk penyakit yang sama berulang2. Contoh nya tahun ini kiter claim kerana sakit Jantung. Next year penyakit yang sama datang kembali, YES kita masih boleh guna medikal kad tue untuk menampung kos rawatan yang sama.

Non cancellable pulak bahawa Prudential tak leh sewenang nyer men cancel kad kiter KECUALI... kiter dah lamer tak bayar setahun kot atau lebih tak bayar premium..., kematian, nilai medikal kad kiter dah habis... dan tempoh matang

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.