Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Tuesday, April 3, 2012

Pernahkah korang buat benda nie dulu?

Surf blog pasal insurans terjumpa kisah nie kat apesal.com. teringat maser kekecik dulu2. huhuhuhuhuhuhuhu


Benda ni saya jumpa kat dalam group Juruteknik komputer Selangor kat facebook. Rasa cam best pulak kalau share, tambah2 kalau orang komen.




Pernahkah anda buat salah satunya masa kecil-kecil dahulu:
1. Buka kipas meja, cakap depan kipas nak dengar suara bertukar.
2. Naik kereta, tengok bulan  & ingat bulan ikut kiter
3. Naik basikal, boleh lepas tangan dari handle , rasa hebat
4. Masa sekolah, ada orang bagi milo free, lepas ambil sekali, menyamar jadi orang lain, 
beratur ambil air lagi
5. Lukis burung guna huruf V
6. Lukis matahari di penjuru atas kertas lukisan dan antara bukit

7. Masa kecil, fikir bentuk hati yang sebenar macam ni
8. Tutup peti ais dengan perlahan, sebab nak tengok bila lampu dia mati

1 comment:

rohaniah noor said...

no 1, 2, 5, 6, 8 biasa buat. esp no 8! hahahahahaha