Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Thursday, October 7, 2010

\^o^/

Salam uols........

Tak ader aper yang special hari nie.. just update design blog jer.. Biasanyer aku tulis pasal prudential takaful jer... tapi kali nie aku nak perkenalkan pru Mychild.. produk dari prudential..Launching dah lamer dah.. cuma ramai tak aware kot atau premium nyer yang agak tinggi.. Pru Mychild nie untuk bakal ibu dan anak yang akan dilahirkan dimuka bumi ini..For the first time ever, insurans nie cover since baby dalam kandungan lagi.. best kan!! Jom kita pi beli insurans Pru Mychild.. (OOOppppsss macam mau beli kuih jerrrrr)......Tapi kan..untuk masa depan anak-anak kita apa salahnyer kan.....Kita tenung anak-anak kita, anak-anak kita tenung kita balik....tak kesian ker ???? Tepuk dada tanya selera.. So enjoice video yang baru kita tepek tue...

Siapalah aku ini? Akuhanyalah penjual insurans.. sob sob

mardiyah79@gmail.com: 019-2853910

No comments: