Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Friday, November 2, 2012

X ADA KO TAKAFUL DAHHHHHHHHHHH.. YEAY!!




Pada yg tolak medikal kad PruBSN sebab ada ko takaful ... So hari ni mereka boleh rujuk PruBSN balik sebab Takaful Health baru dah ada option utk tak nak bayar ko takaful

takde ko-takaful : bil sume company insurance bayar.

client cuma kene bayar a few things yg tak berkaitan dgn medical cost contohnye registration fee/phone/fax/medical report/etc.
dan lagi satu if client ambik extra things, contoh yg biasanye adalah extra katil. itu je.......

No comments: