Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Wednesday, March 28, 2012

Terkenang waktu dedulu

heheheh.. Salam.... Just nak share moments indah menjadi cikgu ganti selama 6 bulan di Sek St Mary .. nie sebelum jadi ejen insurans Prudential. Tugas cikgu nie cukup murni suci ... bukan senang nak jadi cikgu.. nak kawal bebudak lagi.. almaklumlah perangai bebudak nie 1001 perangai. Yes, saya berpeluang mengajar di skolah pompuan. Namer nyer skolah pompuan.. perangai bebudak hmmmmmmmmm tak yah nak cakap lah... macam2 ader.. macam iklan Astro doohhhhh.. Nie.. ader kawan bagitahu.. ader org upload video saya berlakon dalam aci-aci bukak pintu sempena hari guru 2009. Tip top tip top dah 2 tahun dah memori nie berlaku... macam tahun lepas jer.. huhuhuhuhu sedey laks tetiba.... Jangan komen saya berlakon.. memang keras.. (bukan dilahirkan nak jadi pelakon pun).. enjoice watching.. daaaaaaaaaaaaaaaa



Notes: Baju putih tuee.. aku lahhhhhhhhh.. heheheheeheh :P

3 comments:

rohaniah noor said...

hehehe.. ada bakat ni.. leh la gi audition pilih kasih

akok is a person not a kuih said...

bakat ke mende.. kaku macam kayu.. tak tgk anak murid pun.. malu weeiiii

Miszyuyu said...

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html