Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Friday, September 24, 2010

Warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Salam sejahtera buat semua...

Pejam celik pejam celik... dah raya... lagi tiga bulan lagi nak masuk tahun baru... cepat nya masa berjalan terlalu pantas... dan bila kita tengok blog kita nie tak sepantas masa yang berlalu.. dok lagu tue jugak... warghhhhhhhhhhhhh... sedih kak....memandangkan kekangan masa yang senantiasa mengengkang aku ini...sob sob.. baru hari nie aku dapat menaip semula....warghhhhhhhhh.. sedih sungguh..... akan senantiasa diupdatekan.. banyak benda aku nak buat......mintak mintak tahun nie and tahun depan dilimpahi rezeki.. Amin.... Aku rasa tak terlambat nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR N BATIN... ERRRRGGGGG aku rasa ucapan aku nie tak basi lagi kan? Yerlah raya kan sepurnama lamaernya.... chow

Siapa aku ini? Aku hanyalah seorang penjual insurans..... Sob sob...

mardiyah79@gmail.com  019-2853910

2 comments:

rohaniah noor said...

akhirnya blog ni berupdate juga.. ingat dah lupa blog sdr td.. hehehe

akok is a person not a kuih said...

tak.. takkan ku lupa.. rasa malu dan ketinggalan pulaks rasanyer.. aku nak orang happy dan puas baca blog aku sebagaimana aku suka dan puas baca blog orang lain