Takafulovers

Featured Post

kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye

Salam, kalau sesapa nak quotation boleh bagi details ye. Takaful bukanlah jaminan kesihatan, tapi mengelakkan kita mnggunakan simpanan untu...

Tuesday, September 25, 2012

haaahhhh anak aku 18 minggu dalam perut dah ader insurans.. Anak ko ader?

for those mummy2 yg pregnant u can consider taking the Pru My child insurance which covers masa mak tu mengandung and anak dia sekali..premium mmg mahal tapi berbaloi sbb anything happen to your kids sejurus lepas lahir e.g sakit kuning ke atau masuk inkubator atau sakit jantung congenital, they are covered and u can claim from this insurance. no other insurance in the market cover tuk mommy yg pregnant and baby masa infancy. dulu masa kawan i nak ambik tapi reject bcoz her age and insurance tak nak take the risk. She pregnanti at the age of 40s..baby yg ada complication e.g heart problem, etc. u can never buy insurance for them..sbb tu better beli insurance ni masa dia kat dlm perut. at least he's taken care off..premium minimum is RM250, kalau quote sampai RM400 tue, due to age factor...

No comments: